Nogometna nedjelja: Plitvica i Zelengaj u Gojancu

Objavljeno: 12.04.2015. 12:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: arhiva eVarazdin

Nakon vrlo sadržajne nogometne subote, očekuje nas vrlo bogata nogometna nedjelja.

Od 16,30 sati na teren će tri predstavnika Varaždinske županije u Međužupanijskoj ligi. Plitvica tako u Gojancu ugošćuje Zelengaj, a riječ je o susretu ekipa koje su se prošle sezone borile za titulu najbolje u Prvoj ŽNL pa nas očekuje vrlo neizvjestan.

U isto vrijeme na teren će i nogometaši Novog Marofa koji ugošćuju momčad Slobode iz Slakovca.

Pola sata prije s centra će loptu izvesti nogometaši u Prvoj županijskoj ligi te drugim županijskim ligama. U 1.ŽNL na rasporedu je sedam susreta, a vodeći Polet iz Cestice igra lokalni derbi protiv Dinama iz Babinca. Riječ je o susretu gdje trenutno bodovno stanje ne igra ulogu, već tko će više željeti pobjedu.

Drugoplasirani Varaždin ŠN igra protiv tuhovečkog Poleta, a trećeplasirani Obreš ugošćuje Slogu iz Slokovca.

U preostalim susretima susreću se Nedeljanec, s novim trenerom Damirom Maretićom, i Sračinec, Podravac i Rudar 47, Čevo i Lepoglava te Mladost iz Šemovca i Varteks.

U Drugoj ŽNL Istok u nedjelju se igraju preostala tri susreta. Drugoplasirana Budućnost u Vidovcu ugošćuje Udarnik 32, Sloboda iz Tužnog topličku Mladost, dok Trnje dočekuje Zagorac.

U zapadnoj diviziji vodeći Orač ne bi trebao imati težak posao kod Mladosti u Družbincu, drugoplasirani Omladinac gostuje kod Bratstva, dok su u Vinici sastaju istoimeni domaćin i Vratno.

Komentari