Nogometna nedjelja: Susret neporaženih, Varteksa i Obreša u Jalkovcu

Objavljeno: 05.04.2015. 11:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Siniša Sović

Nogometaši u Varaždinskoj županiji u subotu su odigrali jedan dio susreta u nogometnim prvenstvima, a u nedjelju nas također očekuje nekoliko vrlo neizvjesnih susreta.

U Prvoj županijskoj ligi derbi kola igraju Varteks i Obreš u Jalkovcu od 16 sati.

Varteksovci su trenutno petoplasirana ekipa lige, a u četiri ligaška kola na proljeće upisali su tri pobjede i jedan remi. U još boljoj formi su i nogometaši iz Sv. Ilije koji u proljetnom dijelu nižu samo pobjede.

Riječ je o jedinim momčadima Prve županijske lige koje su neporažene u 2015. godini.

- Očekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu, ali u Jalkovec ne dolazimo s bijelom zastavom jer ne želimo prekinuti naš pobjednički niz - rekao je kapetan trećeplasiranog Obreša, Matija Cepanec.

Zanimljivo da su obje ekipe primile po 23 pogotka u 19. kola, a varteksovci su postigli 42 gola, pet više od svojih nedjeljnih protivnika.

- Bit će vrlo napeta utakmica kao i sve dosad koje smo odigrali protiv Obreša, no vjerujem da smo kvalitetnija momčad te da ćemo stići do punog plijena - rekao je kapetan Varteksa, Nikola Drožđek.

Drugoplasirani Polet iz Cestice gostuje kod Sračinca, Dinamo u Babincu dočekuje Podravaca, dok Polet u Tuhovcu dočekuje Dubravku.

U Međužupanijskoj ligi na rasporedu su četiri susreta. Najbolje plasirani predstavnik Varaždinske županije, Zadrugar u Hrastovskom ugošćuje Polet iz Sv. Martina na Muri, Zelengaj dočekuje Novi Marof, a težak posao čeka Plitvicu koja u Gojancu dočekuje vodeće Nedelišće.

Na teren će i nogometaši u 2.ŽNL Istok i Zapad. U istočnoj diviziji vodeća Mladost iz Margečana gostuje kod Udarnika 32, dok trećeplasirana varaždinska Mladost igra kod Beretinca.

U zapadnoj diviziji vodeći Orač gostuje kod Vratna, drugoplasirani Omladinac u Jurketincu dočekuje Vinici, dok Mladost u Družbincu ugošćuje Vindiju.

Komentari