Nogometna subota: Podravina dočekuje Slavoniju, Mladost (Š) protiv Obreša

Objavljeno: 21.03.2015. 11:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva eVarazdin

Na nogometnim terenima u subotu je na rasporedu nekoliko susreta. Na teren će tako trećeligaši, nogometaši u Međužupanijskoj, Prvoj županijskoj te Drugoj ŽNL Istok i Zapad.

Nogometaše Varaždina čeka gostovanje kod đakovačke Croatije. Varaždinci su u posljednja tri prvenstvena kola upisali dva remija i jednu pobjedu, a trenutno drže 12. mjesto lige. Njihovi subotnji protivnici su na desetom mjestu sa samo bodom više.

Trener Miljenko Mumlek u tom susretu neće moći računati na kartonirane Roginića i Tuđana, no bez obzira taj hendikep vjeruje da njegova momčad može do punog plijena.

- Idemo u Đakovo pobijediti - kratko je poručio Mumlek, trener Varaždina.

Podravinu pak čeka nešto lakši posao. Na noge Ludbrežanima, koji drže deveto mjesto lige, dolazi požeška Slavonija koja drži 14. poziciju. Oba susreta počinju od 15 sati.

U isto vrijeme na rasporedu je pet susreta u Međužupanijskoj ligi. Najbolje plasirani klub iz Varaždinske županije, Jalžabet čeka gostovanje kod Rudara u Murskom Središću. Riječ o derbiju kola budući da se sastaju drugoplasirana i petoplasirana momčad lige. Jalžabećani su u vrlo dobroj formi, a potvrdu prave vrijednost tražit će u subotnjem susretu.

U Selniku se igra derbi začelja gdje domaća Plitvica ugošćuje posljednjeplasiranu Ivančicu.

U Prvoj županijskoj ligi odigrat će se dva susreta. Vrlo zanimljivo bit će u Šemovcu gdje se sastaju domaća Mladost i Obreš iz Sv. Ilije. Koplja će ukrstiti i Sloga i Podravac u Slokovcu.

Na teren će i neke momčadi u drugim županijskim ligama. U istočnoj diviziji sastaju se Sloboda ŠN i vidovečka Budućnost te Trnje i Sloboda Tužno, dok je u zapadnoj diviziji na rasporedu susret Bratstva i Vinice.

Komentari