Nogometna subota: Varaždin ugošćuje Mladost (A), Čevo sa šemovečkom Mladosti

Objavljeno: 04.04.2015. 12:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Očekuje nas vrlo bogata nogometna subota, a na teren će nogometaši u svim ligama.

Trećeligaše Podravinu i Varaždin od 16 sati čekaju susreti 21. kola 3. HNL Istok. Varaždinci nakon poraza u proteklom kolu na stadionu Varteksa ugošćuju trećeplasiranu momčad lige Mladost Antin. Za taj susret trener Mumlek imat će na raspologanju Kolarića i Čeku, koji u proteklom kolu nisu igrali zbog kartona.

Ludbreški sastav, koji drži osmo mjesto lige, gostuje kod devetoplasiranog Bjelovara. Plave bluze tako očekuje nešto lakši posao nego Varaždince, no Bjelovar je vrlo domaćinska ekipa.

U Međužupanijskoj ligi u isto vrijeme na rasporedu su tri susreta, a na teren izlaze županijski ligaša koji su pri donjem dijelu ljestvice. Posljednjeplasiranu Ivančicu čeka gostovanje kod Centrometala, a pretposljednja Plitvica iz Selnika gostuje kod Ruadara u Murskom Središću.

U Prvoj županijskoj ligi na rasporedu su četiri vrlo izjednačena susreta.

Vodeći Varaždin ŠN gostuje kod Rudara 47 u Donjem Ladanju, Čevo ugošćuje šemovečku Mladost, Sloga u Slokovcu Nedeljanec, dok Bednja gostuje kod Lepoglave.

U Drugoj ŽNL Istok u subotu će na teren šest klubova. Mladost i vidovečka Budućnost u Varaždinskim Toplicama igraju derbi kola, susreću se Zagorac i Sloboda Tužno u Knegincu, dok Sloboda ŠN dočekuje Trnje.

U zapadnoj diviziji na rasporedu je samo jedan susret. Riječ je o susretu u Majerju gdje se sastaju istoimeni domaćin i Bratstvo.

Komentari