najava završnice kupa

Odbojkašice Kitro Varaždina 6. pobjedom zaredom nastavljaju svoj trijumfalni niz!

Objavljeno: 23.10.2016. 10:12

Foto: PR

Odbojkašice Kitro Varaždina jučer su, u 2. kolu Prve B lige, s rezultatom 3:1 već drugi put u mjesec dana pobijedile Karlovac.

Odigrana utakmica je bila izuzetno zanimljiva i uzbudljiva te je uvertira u veliku utakmicu završnice Kupa u srijedu, u 17 sati protiv najtrofejnijeg hrvatskog odbojkaškoga kluba, HAOK Mladosti.

Trener Ivica Đolonga nije krio zadovoljstvo odigranom utakmicom, posebno napomenuvši kako mu je ovo jedna od najdražih utakmica uopće.

-Karlovac je ekipa koja gaji sličnu odbojku kakva je i meni važna - odličan, agresivan servis i organizirana i borbena igra u obrani. Prvi set Karlovac je upravo u tim elementima bio bolji od nas ali mi smo to sve nadoknadili u preostala tri seta. U drugom smo iskoristili mali pad Karlovca upravo na servisu i od tada preuzeli inicijativu igre. - rekao je trener.

Igračice se ni ovaj put nisu predavale, te su bile mirne i staložene do samog kraja, rezultat su uspješno preokrenule u svoju korist, pa je i taj zaključni set završio s glatkih 25:20.

Odbojkašicama Kitro Varaždina je ovo već 6. pobjeda za redom, a trener nadodaje kako si nisu mogli napraviti bolju uvertiru za utakmicu protiv Mladosti u kojoj klub nema što izgubiti, a koja će istodobno biti i nagrada curama za njihov marljivi rad.

Komentari