prvenstvo u punom jeku

PAN KUP VARAŽDIN: U jučerašnjim utakmicama oduševili veterani 'Bilikuma petkom' i juniori Fotexa!

Objavljeno: 18.12.2016. 09:22

Foto: PR

Rekordnih 12 utakmica odigrano je jučer, četvrtog natjecateljskog dana 37. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu.

U veteranskom dijelu, momčad Videoreha iz Dugog Sela opravdala je ulogu favorita s dvije pobjede, isto su napravili i OPG Radiček Petgrad Niko-trade te Bilikumovi veterani protiv Varteks veterana, ali je zato bilo napeto u susretu ekipa CB Bilikuma i 'Bilikuma petkom' koji  je na kraju završio rezultatom 1:2.

U završnici je odlučena i utakmica Bake iz Gojanca i zagrebačke Kustošije, kada je Ivanušić u 30. minuti zabio za 2:1 za zagrebačku momčad. U spomenutom srazu Optike Kiraly iz Lendave i juniora Fotexa, Fotexovci su pobijedili s rezultatom 7:5.

Sjajnu utakmicu odigrali su i Art Metali Junajted protiv čvrste zagorske ekipe Prijatelji Pizzeria Easy, gdje je igrač Sajko u prvom poluvremenu, a Šimek u drugom zabio za sigurnih 2:0. Napeto je opet bilo u ogledu Črešnjeva i Optike Kiraly, gdje je igrač Črešnjeva koji su  na kraju pobijedili s glatkih 5:2.

CB Majstori iz su se rezultatom 4:1 obračunali s momčadi Bednje, baš kao što je i u završnom srazu večeri Rale s glatkih 6:0 pobijedio ŠD Remetinec.

Komentari