Petra Petek: Aktualne prvakinje visjele su kao lusteri

Objavljeno: 22.03.2015. 09:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva eVarazdin

Varaždinske stolnotenisačice u subotu su odigrale posljednji susret regularnog dijela Superlige protiv vodećeg Dr. Časla. U vrlo napetom susretu slavile su Zagrepčanke 4:3.

Prvi bod za Varaždinke osvojila je Petra Petek pobijedivši Ivanu Tubikanec 3:1 u setovima, no Sunčica Vugrinec izjednačila je rezultat svladavši Mihaelu Brodar 3:0 u setovima.

U okršaju sestara Bojane Poljak i Ivane Malobabić slavila je Malobabić 3:1 u setovima, a treći bod Zagrepčanke su osvojile u igri parova. Vugrinec i Tubikanec pobijedile su 3:2 nakon što su Varaždinke imale 2:0.

U nastavku su stolnotenisačice Saše Suhodolčana izjednačile. Petek je svladala Vugrinec 3:1 u setovima, istim rezultatom Poljak je bila bolja od Tubikanec.

Odlučivao je sedmi susret, a Malobabić nije dopustila iznenađenje te je s 3:0 u setovima bila bolja od mlade Brodar.

- Šteta, gošće su visjele kao lusteri. Imale smo šanse za pobjedu, no propustile smo prigodu u igri parova gdje smo vodile 2:0 u setovima. Nemamo za čime žaliti jer smo pokazale vrlo dobru igru protiv aktualnih prvakinja Hrvatske - rekao je Petra Petek.

Varaždinke su tako završile na trećem mjestu Superlige te će u polufinalnom susretu playoffa igrati protiv drugoplasirane zagrebačke Mladosti.

- Samopouzdanje je na vrhuncu i vjerujem da možemo do finala - rekla je Petek.

Prvi susret protiv Mladosti na rasporedu je u utorak u dvorani Srednjoškolaec od 18 sati.

Komentari