organizirao stk starr

FOTO Pobjedom nad Izraelom hrvatska reprezentacija potvrdila plasman na Europsko prvenstvo

Objavljeno: 08.03.2017. 20:19

Zadnja izmjena: 08.03.2017. 20:19

U meču koji nije ni o čemu više odlučivao, stolnoteniska reprezentacija Hrvatske pobijedila je momčad Izraela s 3:1 i time potvrdila svoj plasman na Europsko prvenstvo. Domaćini i organizatori susreta bili su LifeClass terme Sveti Martin i varaždinski STK Starr.

Pobjeda ipak nije bez značaja, jer je njome Hrvatska ostala neporažena u kvalifikacijama. A veseli i da su naši reprezentativci ozbiljno pristupili meču i pokazali da su spremni za najjače europsko natjecanje. Frane Tomislav Kojić - koji je prošlog vikenda na istom mjestu osvojio titulu prvaka Hrvatske - zabilježio je dvije pobjede i dokazao se kao prvi reket naše reprezentacije.

Jedini poraz zabilježio je Filip Čipin, kojemu je ovo bio prvi nastup za reprezentaciju. On je dobio prvi set, vodio na početku drugog i onda nažalost pao u tempu protiv iskusnog Sharona.

- Kompletirali smo kvalifikacije bez poraza i to nas čini sretnima. Svejedno smo čvrsto na zemlji, svjesni da za ozbiljnije rezultate moramo još puno raditi i napredovati. - izjavio je trener reprezentacije Neven Karković.

Komentari