Predsjednik i premijerka bodrit će "medvjede" u Areni

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 17.01.2011. 08:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Kada su čelnici Medveščaka početkom sezone odlučili da će medvjedi igrati četiri utakmice u Areni i sami su se bojali hoće li je moći u tjedan dana četiri puta napuniti. A kada su u prosincu zaredali loši rezultati, mnogi su tvrdili da će dvorana biti poluprazna.

– Da nismo vjerovali da možemo napuniti Arenu, ne bismo se ni upuštali u taj projekt. U jednom trenutku i mi smo se jako zabrinuli. Kada je Ingra objavila da zatvara Arenu zbog duga Holdinga, prodaja je doslovno stala. Tako su 5. siječnja cijeli dan prodane samo dvije ulaznice, a dva dana kasnije niti jedna. No, sve se preokrenulo, pa je sada prodano 90 posto ulaznica – otkriva glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Bez ulaznica sigurno neće ostati brojni važni uzvanici. Austrijski ministar sporta te gradonačelnici Beča, Ljubljane, Villacha i Klagenfurta već su rezervirali svoje mjesto, a u dvorani će biti i hrvatski politički vrh.

Na jednu utakmicu doći će i predsjednik Josipović te premijerka Kosor. I prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić uživat će u hokeju, dolazak su potvrdili i košarkaši Cibone...

Početni pak na prvoj utakmici vjerojatno će baciti Sanja Jovanović.


Agencija VLM

FOTO: Ronald Gorsic / CROPIX


Komentari