Sportska subota: Koka dočekuje Samobor, hrvači Vindije kod Sesveta

Objavljeno: 14.03.2015. 12:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

Osim što su u subotu na rasporedu nogometni susreti, na teren će i sportaši u dvoranskim sportovima.

Središnji susret dana igra Koka koja od 15 sati u dvorani na Dravi dočekuje Samobor. Riječ je srazu sedmoplasirane ekipe lige i pretposljednje ekipe pa Varaždinke ne bi trebale imati težak zadatak.

- Samobor je vrlo mlada i perspektivna ekipa, koja loše stoji na ljestvici. Ne smijemo podcijeniti Samoborčanke jer nam mogu napraviti velike probleme ako nećemo biti sto posto unutra. Moramo ispoštovati dogovoreno i vjerujem da nova dva boda ne bi trebala dolaziti u pitanje - rekla je kružna napadačica Koke, Ines Domjan.

Na teren od 11 sati stolnotenisačice Varaždina koje dočekuju zagrebački Tis u dvorani Srednjoškolac u sklopu 17. kola Superlige. Na teren će i njihovi muški kolege stolnotenisači IGEA-e Željezničar koji od 18 sati dočekuju dubrovački Libertas Marin.

Košarkaši Grafičara u petak su pobijedili Bjelovar rezultatom 114:109 u sklopu 21. kola košarkaške A-2 lige Sjever. U subotu su na sportskim borilištima preostala dva županijska ligaša. Vindija od 18,30 sati u Graberju ugošćuje križevački Radnik, dok Ivančica gostuje kod Križevaca.

Hrvači Vindije od 18 sati pak gostuju kod momčadi Sesveta. Za taj susret zbog ozljede je upitan kapetan Tonimir Sokol pa će Vindijašima biti vrlo teško bez svojeg najboljeg hrvača.

Od 19 sati odbojkaši Varaždin Volleya u dvorani na Dravi igraju susret pretposljednjeg kola 1.HOL skupine 4 protiv Broda. Varaždincima je potrebna pobjeda, žele li ostati u najboljem društvu i iduće sezone.

Istaknimo da njihove ženske kolegice, odbojkašice Varaždin Volleya od 16 sati, u Areni Varaždin igraju susret 14. kola 1. B lige protiv brodske Kolonije.

Komentari