Sportska subota: Kokice protiv Sesveta u Areni, Dabrovi kod Buzeta

Objavljeno: 13.02.2015. 12:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Očekuje nas vrlo bogata sportska subota, a središnji susret dana igraju rukometašice Koke od 17 sati u varaždinskoj Areni...

Kokice u sklopu 15. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene ugošćuju Sesvete Agroproteinku. Riječ je o svojevrsnom derbiju kola budući da se sastaju šestoplasirana i petoplasirana ekipa lige.

- Očekujemo pravu borbu svih 60 minuta. Jako dobro poznamo ekipu Sesveta, koja je vrlo neugodna iz protunapada te ako to zaustavimo, bit će nam mnogo lakše. Dobro smo se pripremale cijeli tjedan i ako ispoštujemo dogovoreno, stići ćemo do punog plijena - rekla je Ria Haček, rukometašica Koka.

Njihove muške kolege, rukometaše Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 od 19 sati u sklopu 17. kola očekuje gostovanje kod Buzeta. Vodeća momčad Premijer lige ne bi trebala imati previše problema protiv osmoplasirane momčadi lige.

Na teren će i košarkaši iz Varaždinske županije u sklopu 17. kola A-2 lige Sjever. Županijski derbi igraju Grafičar i Ivančica u Ludbregu.

Sportsku subotu zatvaraju odbojkaši Varaždin Volleya koji u sklopu sedmog kola 1.A Hrvatske odbojkaške lige skupine 4 od 20 sati gostuju kod Broda.

Komentari