Sportska subota: Obreš protiv Nedeljanca, Podravina s Belišćem

Objavljeno: 07.03.2015. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nenad Kovačić

Pred nama je vrlo bogata sportska subota, a počinje proljetni dio sezone u Prvoj županijskoj i Međužupanijskoj ligi...

U subotu su u Prvoj ŽNL na rasporedu samo dva susreta. Sloga u Slokovcu dočekuje Dubravku u 14,30 sati, a na teren će u Sv. Iliji domaći Obreš i Nedeljanec.

U Međužupanijskoj ligi u isto vrijeme, Ivančica i Jalžabet u Ivancu igraju županijski derbi, Novi Marof gostuje kod Centrometala, Plitvica u Selniku dočekuje Mladost Komet, dok gojanečka Plitvica odlazi na noge Rudaru u Mursko Središće.

>>Kreće MŽNL: Koje su ambicije najbolje plasiranih ekipa iz Varaždinske županije?

Od 15 sati susrete 17. kola 3.HNL Istok igraju Podravina i Varaždina. Ludbrežani ugošćuje Belišće, dok Varaždinci odlaze na noge Koprivnici, koja je favorit u tom susretu.

- O Koprivnici znamo puno, fizički su moćniji i jači od nas što znači da jedino kvalitetom, iskustvom i znanjem možemo igrati protiv njih. Ivanović, Maljak i Mrkić su bolesni, a nema ni Cecelje ni Roginića, tako da ću u subotu na teren izvesti one igrače koji će mi biti na raspolaganju. Nadtrčati nas sigurno ne mogu, trebamo što manje griješiti u obrani, a onda sve ovisi o trenutnoj inspiraciji igrača i hoće li se neke stvari poklopiti ili ne - rekao je trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Na teren će i košarkaši u A-2 ligi Sjever. U susretu 20. kola sastaju se Ivančica i Vindija u Ivancu od 17 sati. Vindijaši su favoriti, no Ivančani su vrlo opasni pred domaćom publikom.

Sportsku subotu zaključuju rukometašice Koke koje od 19 sati igraju susret 18. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene. Varaždinke koje drže sedmo mjesto lige gostuju kod posljednjeplasirane Dalmatinke. Po svemu sudeći, Kokice bi tako mogle do nove ligaške pobjede.

Komentari