Štimac i njegovi pristaše suspendirani na dvije godine!

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 25.03.2011. 19:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluku o suspenziji Igora Štimca i svih koji su sudjelovali u "spornoj skupštini". Među 27-oricom su i dvojica predstavnika ŽNS-a Varaždin Davor Daraboš i Dražen Zebec.

Šteta što nema smrtne kazne, najbolje bi bilo da nas ubiju. Taj papir s kaznom iskoristit ću za brisanje... - kazao je Štimac.

Na adrese dvanaest županijskih saveza čiji su predstavnici sudjelovali na Skupštini HNS-a u veljači kada je za predsjednika izabran Igor Štimac stigao je dopis Disciplinske komisije HNS-a u kojem stoji da su svi sudionici te Skupštine kažnjeni s dvije godine zabrane rada u nogometu.

Nije to iznenadilo Igora Štimca, jer je nešto slično očekivao.

Ne priznajemo to tijelo

- Šteta što nema smrtne kazne, najbolje bi bilo da nas i ubiju. Neka oni samo rade, ovo nam je pokazatelj kako se ne trebamo ponašati kada se sve ovo završi - rekao je Štimac.

Naravno, Štimac i oni koji ga podržavaju ne priznaju odluku Disciplinske komisije.

- Nije valjda da mislite da priznajemo to tijelo!? Da se ružno izrazim, taj papir s kaznom iskoristit ću za brisanje... - kazao je Štimac.

Njegova strana mirno čeka što će odlučiti Ministarstvo državne uprave. U međuvremenu će se i sastati kako bi se dogovorili o daljnjim koracima, ali dvogodišnja kazna definitivno ih nije uzbudila.

Disciplinska je komisija, na temelju prijave Izvršnog odbora HNS-a, 28. veljače pokrenula postupak protiv 27-orice sudionika izvanredne skupštine HNS-a - Josipa Bajla, Stipe Ćaćića, Mile Čirjaka, Davora Daraboša, Zvonka Gelo, Berislava Gržanića, Davora Ivića, Darka Jergovića, Željka Mihalja, Mladena Mikolčevića, Jakova Modrušana, Gorana Pauka, Nikole Stevanovića, Josipa Šarića, Igora Štimca, Krešimira Vejića, Dražena Zebeca, Ivana Brlekovića, Željka Čulo, Ivice Batinića, Stipe Doljanina, Željka Dulibića, Nikole Galešića, Tomislava Jurjevića, Ivice Mađera, Dragutina Marjanovića i Dorisa Miculinića.

Čeka se Ministarstvo uprave

Tom je prilikom spomenutim nogometnim djelatnicima izrečena jednomjesečna suspenzija, tijekom koje nisu smjeli obavljati nikakve funkcije u nogometu.

Disciplinska je komisija danas tu odluku, po završetku postupka, pretvorila u rigoroznu dvogodišnju suspenziju tzv. Štimčevu taboru.

Krajnje je vrijeme da se oglasi Ministarstvo državne uprave...


Agencija VLM

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX


Komentari