uspjeh varaždinskih stolnotenisača

STK Starr iz Varaždina prošao u drugi krug prestižnog ETTU Kupa

Objavljeno: 18.09.2016. 16:20

Zadnja izmjena: 18.09.2016. 16:53

Foto: Press STARR

Varaždinski stolnotenisački klub STK Starr uspio je u prvom krugu ETTU kupa - koji je samo stepenicu niže od Lige prvaka - plasirati se na drugo mjesto i time osigurati prolaz u drugi krug natjecanja.

Mečevi su se održali ovog vikenda u sportskoj dvorani LifeClass Terme Sveti Martin i osim našeg kluba nastupili su još i Turk Telekom Ankara Spor Kulubu iz Turske, G.D. do Centro Social do Juncal iz Portugala i TTC Sokah Hoboken iz Belgije. Upravo je belgijska momčad pobjednik ovoga kruga kao jedina neporažena, dok su sve ostale momčadi imale su po jednu pobjedu i dva poraza. No,  zbog najboljeg omjera dobivenih i izgubljenih setova u drugi krug idu naši dečki iz STK Starra. Oni su svoju jedinu pobjedu zabilježili nad Portugalcima u prvom kolu, s maksimalnih 3:0.

Uspjeh varaždinskog kluba je tim veći kad se zna da su nastupili isključivo s varaždinskim igračima budući da pojačanja još nisu stigla zbog promjene termina odigravanja Kupa. Naš je klub nastupio u sastavu Ronald Ređep, Nikola Horvat, Leon Šantek i Dario Kraljić.

Djelić atmosfere s ovog natjecanja možete osjetiti i kroz ovu fotogaleriju.

Komentari