sve je dobro kad se dobro svrši

STK Starr umalo ispustio pobjedu u već dobivenom meču na gostovanju u Osijeku

Objavljeno: 19.03.2017. 11:40

Zadnja izmjena: 19.03.2017. 11:43

U 15. kolu stolnoteniske Superlige STK Starr pobijedio je ekipu STK Vodovod na gostovanju u Osijeku 4:2. Bio je to meč u kojemu su Varaždinci počeli sjajno a na koncu morali čupati pobjedu u posljednjem dvoboju.

Varaždinci su dobili prva tri pojedinačna susreta, ali onda su uslijedila dva poraza i na koncu je sve ovisilo o meču Zeng Jie i Baneka. Da stvar bude gora, prvi je set Banek riješio u svoju korist, tako da su Osječani bilo nadomak izjednačenja. No, Jia je ipak proradio u tri naredna seta, posljednji čak riješio s ogromnih 11:1 i bodovi idu u Varaždin. STK Starr je i dalje čvrsto 2. na ljestvici Superlige - bod iza vodećeg STK Libertas Marinkolor Dubrovnik, ali velika 4 boda ispred Pule na trećem mjestu. 

Prije nastavka hrvatske Superlige STK Starr igra ovog utorka uzvrat polufinala Europske Superlige. U sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin STK Starr dočekuje mađarsku ekipu Celldömölk. Mađari su u prvom susretu slavili 6:4, međutim STK Starr ima priliku proći u finale ako pobjede boljom razlikom u pojedinačnim mečevima.

Komentari