stolni tenis

Stolnotenisači STK Starr se spremaju za polufinale hrvatske Superlige

Objavljeno: 17.04.2017. 19:58

Zadnja izmjena: 17.04.2017. 19:58

Foto: STK Starr

Stolnotenisači varaždinskog STK Starr završili su regularni dio prvenstva Superlige na drugom mjestu i s te pozicije kreću u doigravanje i Final four.

U posljednjem kolu izgubili su od prvoplasirane ekipe STK Libertas Marinkolor Dubrovnik 4:0. Za Varaždince su nastupili mlađi igrači koji su na taj način stekli novo iskustvo ali su pokazali i napredak u radu i treniranju. Varaždinci su tako u ovom susretu skrivali svoje adute jer nisu nastupila tri najjača igrača.

U polufinalu STK Starr će odmjeriti snage s trećeplasiranom ekipom STK Pula. Prvi susret igra se u Puli već u srijedu 19. Travnja, dok je uzvrat na rasporedu u subotu, 22. travnja u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin s početkom u 11 sati.

Osim polufinala hrvatske Superlige, Varaždinci se spremaju i za finale Europske Superlige koje je na rasporedu 24. i 30. travnja protiv slovačke ekipe Vydrany, a nakon toga igraju još i polufinale hrvatskog kupa. Finalna utakmica Europske Superlige igra se u sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin 30. travnja. U ovu uzbudljivu završnicu sezone STK Starr ući će sa sastavom Zeng Jia, Tomislav Zubčić i Ronald Ređep uz pomoć mladih igrača.

 

Komentari