6 pobjeda, 3 poraza

Stolnotenisačice STK Varaždina ostvarile veliku pobjedu u Zagrebu

Objavljeno: 03.12.2016. 15:38

Stolnotenisačice STK Varaždina ostvarile su veliku pobjedu u Zagrebu protiv HSTK Mladosti. Uvjerljivim nastupom varaždinske stolnotenisačice pobijedile su rezultatom 4-1 i ovom pobjedom završile polusezonu na 4.mjestu s omjerom 6 pobjeda i 3 poraza.

U uvodnom meču Srebrnjak Dorina pobjedila je u neizvjesnom meču Brodar Mihaelu rezultatom 3-1. To je ujedno bila i jedina pobjeda zagrebačkih stolnotenisačica. Nakon toga za stol su stale domaca Lončarević Hana i Petek Petra gdje je Petra ostavila "mrvice" domacoj igračici i pobjedila 3-0.

U trećem meču snage su odmjerile domaća lovkinja Susac Sara i Poljak Bojana gdje je varaždinska igračica pokazala da je jedna od najboljih igracica na "lov" u Hrvatskoj i sigurno pobjedila rezultatom 3-0.

U igri para aktualne prvakinje Poljak-Petek pobjedile su par Srebrnjak-Sušac 3-0. Nakon toga u zadnjem meču Srebrnjak Dorine aktualne 1.s hrvatske rang liste za seniorke i Petek Petre, Petra je pokazala da kad je u formi da joj nema premca u Hrvatskoj i u nadahnutoj igri lagano ostvarila pobjedu rezultatom 3-0. 

Ovo je bez obzira na trenutačno stanje HSTK Mladosti na tablici velika pobjeda za varaždinski sastav i jos jedna bitna pobjeda prema play offu.
Sada slijedi prvenstvena stanka a povratak na prvoligaske stolove je početkom mjeseca veljače 2017.godine.

Komentari