Tata Cico: Moj Niko može srušiti i Milan!

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 15.02.2011. 10:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Srecko Niketic / CROPIX

Gareth Bale, velški vihor u momčadi Tottenhama, nije ni krenuo na put u Milano gdje je u utakmici s Interom u skupini Lige prvaka postigao hat-trick! No, navijači Spursa nisu tražili octa i vode: Harry, imamo Kranjčara, neka igra!

Trener Harry Redknapp nakon svega više ne može ignorirati Niku Kranjčara. Naime, nema Balea, nema niti Luke Modrića, koji se još oporavlja nakon operacije slijepog crijeva. No, Redknapp ima sreću, jer Niko Kranjčar je u vrlo dobroj formi s obzirom na to koliko je malo igrao.

Večeras na znamenitom San Siru u Milanu u 20.45 sati Niko Kranjčar imat će priliku protiv slavnog suparnika pokazati sve što zna. S tribina kultnog zdanja pratit će ga njegov otac i današnji izbornik nogometne reprezentacije Crne Gore Zlatko Kranjčar.

– Svi smo u obitelji sretni. Nema dvojbe da je to veliki dan za Niku, osmina finala Lige prvaka, nakon Reala najuspješnija momčad svih vremena u tom natjecanju. Eto prilike Niki da se pokaže – rekao je tata Cico.

Stariji Kranjčar je u nogometnoj karijeri postigao pet pogodaka u tadašnjem Kupu prvaka kao nogometaš bečkog Rapida. Niki su krenuli pogoci, može li do svog prvijenca u Ligi prvaka baš u Milanu?

– Niko može uvijek i svuda postići pogodak, pa i srušiti veliki Milan. No, nije time opterećen kao što sam svojedobno opterećen bio ja. Jer ipak sam ja igrao na mjestu napadača.

Ćorluka u sastavu

Dugo je Niko bio u Redknappovu “frižideru”. Svjež je, ali nema ritma.

– Niko treba sve zaboraviti, istrčati na travnjak i igrati najbolje što zna. Niko nije ni pod kakvim psihičkim pritiskom, ta je utakmica za njega samo velika prilika da pokaže da je igrač vrijedan Lige prvaka. Neka samo uživa, to je sve što bih mu preporučio – rekao je Cico Kranjčar.

Niko je nakon pogotka Sunderlandu izjavio da uživa u životu, vrlo brzo dobit će i prvo dijete. Nakon svega što je preživio, sve to mu je nagrada. Uz Niku će od prve minute igrati i Vedran Ćorluka.


Agencija VLM

FOTO: Srecko Niketic / CROPIX



Komentari