vremenske nepogode

TOUR OF CROATIA Kristijan Đurasek unatoč padu uspio završiti treću etapu utrke, a pobijedio je Nicola Ruffoni

Objavljeno: 20.04.2017. 20:02

Zadnja izmjena: 20.04.2017. 20:02

Foto: PR

Treću etapu utrke Tour of Croatia obilježili su udari bure i mnogobrojni padovi, a nažalost, to je zadesilo i Varaždinca Kristijana Đuraseka.

Naime, Varaždinac je pao kod Pakoštana, otprilike 45 kilometara prije kraja dionice, no uspio je završiti etapu, na 112. mjestu, s dvjema minutama i 32 sekundama zaostatka. Po ulasku u cilj otišao je na liječnički pregled, službeni nalaz je pokazao da ništa nije slomljeno te se čeka službena objava njegovog tima hoće li sutra nastaviti utrku. 

Na kraju je u ovoj etapi pobijedio biciklist tima Bardiani - CSF, Nicola Ruffoni, koji je u završnom sprintu pobijedio favoriziranog sunarodnjaka iz tima Trek-Segafredo Giacoma Nizzola nakon 5 sati, 55 minuta i 27 sekundi vožnje. Treće mjesto pripalo je još jednom Talijanu, Riccardu Minaliju iz Astana Pro Teama. 

Četvrta etapa Tour of Croatia, dužine 171 kilometar, vozi se u petak od Crikvenice do Umaga. Najvjerojatniji njen rasplet bit će sprinterski višeboj u novome grupnom finišu, premda pokušaji ranih odvajanja nisu isključeni. 

Komentari