dobra atmosfera u klubu

U NK Varaždinu vidno zadovoljni i optimistični: 'Sve više ličimo na ekipu'

Objavljeno: 25.09.2017. 09:58

Zadnja izmjena: 25.09.2017. 12:31

Foto: Luka Šalamun

Na jutrošnjoj redovnoj presici trener Varaždinaca Mario Kovačević i igrač Josip Golubar - koji je asistirao za pobjedonosni gol protiv Velike Gorice - nisu skrivali zadovoljstvo rezultatima u posljednja 2 kola.

Ipak, ukazali su i na neke propuste u subotnjem meču, koji srećom nisu okrenuli utakmicu u drugom smjeru. 

- Prvi gol kojega smo primili u 8. minuti bio je za nas knock-down, ali je srećom bio sjajan naš vratar Nevistić. Kad su domaći dobili crveni karton, htio sam odmah ubaciti napadača namjesto stopera, ali tad smo upravo postigli gol. - izjavio je popularni Kova, a Golubar je objasnio da je Nevistić u početku utakmice obranio dvije "mrtve" šanse domaćih. I jedan i drugi su se složili da su pokazali karakter i da počinju sličiti na pravu ekipu.

Optimizam, ali i oprez

Stoga ne čudi optimizam pred utakmicu u srijedu protiv Šibenika, ali su oprezni u davanju prognoza, budući da je Kovačević imao prilike njih gledati u utakmici protiv Dinama 2. 

- Dobra su ekipa, dobar je njihov trener, nisu igrali bunker. Morat ćemo itekako biti pravi, imaju probojnu lijevu stranu. - izjavio je Kovačević, a pozitivna očekivanja su pojačana spoznajom da se ovaj tjedan polako u momčad vraćaju Prahić, Erić i Jertec.

- S puno optimizma očekujemo srijedu. Moramo pokazati momčadsku igru, pa će netko već iskočiti. - najavio je Golubar.

Komentari