srijeda u 18 sati

Varaždinci u srijedu u Kupu dočekuju prvoligaša Cibaliju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.09.2017. 09:50

Zadnja izmjena: 18.09.2017. 09:54

Foto: Luka Šalamun

NK Varaždin danas je održao medijsku konferenciju povodom nadolazeće utakmice u šesnaestini finala Hrvatskog kupa protiv prvoligaša Cibalie iz Vinkovaca, a osvrnuli su se i na značajnu pobjedu protiv Dinama 2 u 2. HNL. 

Osim trenera Marija Kovačevića, zadovoljan tim rezultatom bio je i Luka Jagačić, povratnik u momčad koji je rekao kako je ova pobjeda našim nogometašima digla narušeno samopuzdanje te kako im je upravo to trebalo da nastave dalje. 

Ponosan na ovaj rezultat je i novi trener Kovačević koji je u vrlo kratkom roku uspio posložiti igrače.

- Sve zasluge idu igračima, bili su disciplinirani i nisu dozvolili da dobijemo gol iz nekih grešaka. Ovaj rezultat će dati igračima više vjere u sebe.- rekao je Kovačević

Što se tiče utakmice u Kupu koja nas čeka u srijedu u 18 sati na domaćem terenu, trener nije zadovoljan zdravstvenim stanjem igrača, ali se nada da se usprkos tome složiti dobru ekipu i odigrati dobru utakmicu.

- Nadam se da će se opet tribine popuniti i da ćemo našim navijačima pružiti dobru partiju i siguran sam da će on prepoznati naš trud. Stvarno se veselimo toj utakmici.- za kraj je rekao Jagačić

 

 

 

 

 

 

Komentari