Varaždinska stolnotenisačica Mihaela Brodar najbolja na četvrtom turniru HSTS-a

Objavljeno: 08.03.2015. 10:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Stolnotenisačice iz Varaždinske županije u subotu su nastupile na 4. HSTS-ovom turniru, a varaždinska igračica Mihaela Brodar bila je zlatna kod juniorki.

Na svojem putu do prvog mjesta porazila je sigurnom igrom u skupini sve tri protivnice i time osvojila prvo mjesto. U osmini finala pobijedila je Vlatku Vrdoljak iz vinkovačke Lokomotive 3-2,  četvrtfinalu je porazila klupsku suigračicu Gabrijelu Bađun 3-0 u stovima. Nakon toga uslijedio je polufinalni meč protiv Petre Petrinšak iz zagrebačkog Dr.Časla koji je Mihaela sigurnom igrom riješila u svoju korist rezultatom 3-1.

Finalni meč protiv Karle Franović iz dugareškog Aqauastila opet je donio sigurnu i nadahnutu igru Mihaele i pobjedu rezultatom 3-1 za konačno veliko slavlje.

Ovim sjajnim rezultatom Brodar je potvrdila svoju odličnu formu uoči najbitnijih turnira u sezoni i polufinala playoffa Superlige za stolnotenisačice.

Od ostalih rezultata igračica STK Varaždin vrijedi zabilježiti četvrtfinale juniorki Gabrijele Bađun i mlađe kadetkinje Tene Kovaček. Zapažene nastupe imale su i Lana Premuž, Jelena Mišak i Sara Solar u svojim kategorijama.

Do medalje je stigla i stolnotenisačica MGK Drave Mateja Bešenić kod mlađih kadetkinja, dok je njezina klupska kolegica Lucija Sitar stiglo do četvrtfinala.

Komentari