Varaždinski nogometaš Dejan Glavica - novi igrač austrijskog Horna

Objavljeno: 11.02.2015. 11:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: By KST

Varaždinski nogometaš Dejan Glavica, koji je prije dvije i pol godine bio vrlo blizu njemačkog Werdera, nakon šest mjeseci stanke našao je angažman u austrijskom Hornu.

Glavica je nogometnu karijeru započeo u Varteks gdje je prošao školu nogometa. Za seniore je debitirao 2009. godine te je u tri sezone u dresu varaždinskog sastava skupio 31 nastup postigavši tri pogotka. Godine 2011. preselio je u Slaven Belupo te je dolaskom u redove Farmacueta postao neizostavna karika. Igrao je tada i za mladu reprezentaciju Hrvatske, a njegove zapažene partije zapele su za oko bundesligašu Werderu, no suradnja nije dogovorena.

Ostao je u koprivničkom sastavu, a s terena ga je ove sezone maknula neugodna ozljeda ključne kosti. Ove sezone nije odigrao ni jedan profesionalni susret, a u drugom dijelu sezone našao je angažman u austrijskom Hornu koji se natječe u Prvoj austrijskoj ligi, lige ispod austrijske Bundeslige.

Njegova sadašnja momčad drži osmo mjesto lige, a cilj je završiti što više.

- Osmi smo na ljestvici, a cilj je završiti među prvih pet momčadi. Vjerujem da ću se nakon neugodne ozljede vratiti u staru formu - rekao je Dejan Glavica koji je zadovoljan uvjetima u klubu.

- Sve je na vrlo visokom nivou pa se nadam da će takvi biti i rezultati - zaključio je 23-godišnji Glavica.

Komentari