zagreb dance grand prix

Varaždinski plesači ponovno uspješni

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.05.2017. 13:25

Zadnja izmjena: 22.05.2017. 13:34

U subotu, 20. svibnja održano je natjecanje u sportskim standardnim i latinsko-američkim plesovima "Zagreb Dance Grand Prix 2017." u organizaciji Plesnog kluba "Spin" iz Zagreba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Iz Sportskog plesnog kluba "Varaždin" nastupilo je 5 plesnih parova, a osvojeno je 6 prvih i 4 druga mjesta.

Naslove pobjednika natjecanja u standardnim plesovima tako su osvojili Mislav Putarek i Sara Vugrek u kategoriji mlađa mladež, Mihael Međeral i Margareta Obadić u kategoriji starija mladež C i Jurica Kavran i Tihana Vusić u najjačoj plesnoj kategoriji - starija mladež B, dok su drugi bili Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mlađa mladež i Matija Međeral i Zara Hrnčić u kategoriji mladež.

U latinsko-američkim plesovima najvišu stepenicu pobjedničkog postolja dohvatili su Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mlađa mladež, Mihael Međeral i Margareta Obadić u kategoriji starija mladež C i Jurica Kavran i Tihana Vusić ponovo u najjačoj kategoriji - starija mladež B, dok su mjesto do svojih klupskih kolega odnosno drugu poziciju pobjedničkog postolja zauzeli Mislav Putarek i Sara Vugrek u kategoriji mlađa mladež i Matija Međeral i Zara Hrnčić u kategoriji mladež.

Nastup plesača Sportskog plesnog kluba "Varaždin" na natjecanju "Zagreb Dance Grand Prix 2017." bilo je posljednje natjecanje prije nastupa na Državnom prvenstvu u 10 sportskih plesova koje će se sredinom lipnja održati u Zagrebu. Najviše se očekuje od najperspektivnijeg plesnog para u Hrvatskoj – Jurice Kavrana i Tihane Vusić koji nastupaju u kategoriji starija mladež (plesači starosne dobi 16, 17 i 18 godina).

Komentari