završnica kupa

Večeras nas u varaždinskoj Areni očekuje sraz velikih odbojkaških momčadi

Objavljeno: 26.10.2016. 10:15

Foto: PR

Za odbojkašice i odbojkaše Kitro Varaždina danas je veliki dan. Prve su na redu odbojkašice koje će u 17 sati u Areni Varaždin ugostiti najatraktivnijeg suparnika, zagrebačku HAOK Mladost, dok će nakon njih odbojkaši odmjeriti svoje snage s ekipom Centrometala iz Črečana.

Danas će u Areni prevladavati uistinu jedinstvena sportska atmosfera i napetost, jer dečki i cure ove sezone još ne znaju za poraz. I dok muški dio OK Kitra ima zapravo jednu službenu utakmicu (pobjedu nad Rovinjom na otvaranju prvoligaške sezone), ženska je ekipa nanizala već šest pobjeda – četiri u sklopu kup natjecanja (Ivanec, Karlovac, Azena, Bjelovar) i dvije u prvenstvu Prve B lige (Olimpik II, Karlovac). 

Na upit da li će se taj spektakularni niz nastaviti i večeras, trener odbojkašica Ivica Đolonga napominje kako bi to bilo zaista nerealno očekivati budući da se zna kakva je Mladost momčad. 

-Mi smo već ostvarili sjajan uspjeh osvajanjem regionalnoga kupa, pobjedom nad jednom Azenom, utakmica s Mladosti bit će najveća utakmica varaždinske ženske odbojke ikad. I kao što sam već rekao, ta je utakmica velika nagrada curama za njihov rad – rekao je trener.

 Poznavajući karakter varaždinske ekipe i dosadašnju predanost, djevojke će sasvim sigurno ostaviti srce na parketu,a tu će dakako trebati i dodatnog „igrača“, pljesak i glasnice s tribina, jer večeras se ipak piše povijest. 

Najava velikih i uzbudljivih odbojkaških utakmica je zapravo pozivnica da večer rezervirate za pravi odbojkaški sraz kvalitetnih momčadi i da svakako ostanete i na drugom ogledu osmine finala Kupa, onome muškom u 19 sati.  

 

Komentari