odbojka u areni

Odbojkašice Varaždin Volleya ugošćuju Azene, a dečki domaćini Memorijala Hrvoje Nemeti

Objavljeno: 01.10.2016. 10:01

Zadnja izmjena: 01.10.2016. 10:04

Odbojkašice Varaždin Volleya danas će, s početkom u 14 sati, odigrati svoju prvu službenu utakmicu protiv prvoligaša! U goste im u sklopu 3. kola Kupa dolazi proslavljena velikogorička Azena, koja u svojim vitrinama ima i jedan pobjednički trofej u ovom natjecanju (2003.), koja je godinama bila u samom vrhu hrvatske ženske odbojke, uz bok Mladosti i Rijeci.

Azena dolazi kao velika nagrada Varaždinkama za podvig ostvaren prošlog vikenda, kad su u prethodnoj rundi Kupa u pravom odbojkaškom trileru pobijedile apsolutne favoritkinje, ekipu Karlovca, s tijesnih ali zasluženih 3:2, po setovima 25:19, 29:27, 22:25, 24:26, 16:14.

- Cure su dobile suparnika protiv kojeg u četiri prvenstvene utakmice u protekle dvije sezone nisu uzele niti bod, čak mislim da nismo uspjeli osvojiti ni set. A sad smo vrlo lako mogli i do čiste 3:0 pobjede, jer smo i treći i četvrti set izgubili jako čudno, nakon što smo recimo u trećem vodili 14:10 – prepričava trener odbojkašica Varaždin Volleya Ivica Đolonga.

Utakmica Varaždin Volley – Azena igra se u maloj dvorani Arene Varaždin, a u isto vrijeme u velikoj će dvorani prvu utakmicu muškog Memorijala Hrvoje Nemeti odigrati Rijeka i Centrometal iz Črečana. Budući da se Nemetijev memorijal igra sistemom „svatko sa svakim“, dva sata kasnije (16 sati) će istrčati Varaždin Volley i Rijeka pa u 18 sati Varaždin Volley i Centrometal.

I to nije sve odbojkaške subote u Areni. Od 9 do 13 sati igra se ženski turnir klubova Treće HOL. 

Komentari