nastavlja se s pojačanjima

Vraća li se ovaj negdašnji igrač NK Varaždina u svoj matični klub? Odgovor ćemo znati već danas

Objavljeno: 29.06.2017. 12:22

Zadnja izmjena: 29.06.2017. 12:25

Foto: Facebook

Ulaskom u Drugu HNL NK Varaždin je napravio značajan korak prema svom konačnom cilju - plasmanu u prvu ligu, u kojoj je u danima slave imao svoje stalno i zapaženo mjesto. I uprava kluba trudi se ostvariti taj ambiciozan plan već ove godine.

Stoga se već započelo s pojačanjima - vratar Rijeke Ivan Nevistić i najbolji strijelac 3. HNL Nenad Erić već su potpisali za klub. I nije nikakva tajna da se radi i na drugim pojačanjima, govori se i o 7-8 igrača koji bi trebali pojačati momčad dovoljno da zasjednu na vrhu 2. HNL i uđu u najviši rang natjecanja.

Povratak u staro jato

Kako doznajemo, danas bi svoj potpis na vjernost klubu trebao dati i Mario Sačer, 27-godišnji napadač koji je već u više navrata igrao u NK Varaždinu. Podsjetimo da se radilo o nekoć najboljem U-19 strijelcu, koji je svojedobno u Prvoj juniorskoj ligi zabio u sezoni impresivna 32 zgoditka, ostavljajući iza sebe i jednog Andreja Kramarića. Zaigrao je za tadašnji Varteks 2009. godine, da bi otišao u Hajduk.

Budući da se tada u Hajduku nije probio u prvi tim, vratili su ga Varteksu na posudbu, u kojemu je opet rijetko igrao za prvi tim. Potom se ponovila epizoda s njegovim vraćanjem u Hajduku, pa opet s posudbom Varteksu, da bi onda praktički nestao s prvoligaške scene. Posljednji je njegov angažman bio u drugoligaškom NK Dugopolju. NK Varaždin sada opet dobiva natrag igrača s iskustvom igranja i u drugoj i u prvoj ligi - i s obzirom na njegovu dob kada nogometaši obično postižu svoj maksimum, Varaždinci sa Sačerom pojačavaju svoj napad. Uz već pristiglog Erića, to već postaje dosta ubojito.

Mario Sačer na terenu

Komentari