Vrlo uzbudljivo u Pikado ligi Varaždinske županije

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 03.03.2015. 19:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Pikado savez Varaždinske županije

Izvor: Ekipa Stari Mlin prvak A lige

Iza nas je izuzetno uzbudljiv vikend u prvenstvu Varaždinske županije u elektronskom pikadu, u kojima se direktno odlučivalo o konačnom plasmanu ekipa A i B lige.

Prvi susret igrao se u Ivancu između ekipa Inferno i Sombrero. Ivanečki dečki su vrlo dobro krenuli u susret i poveli 5:3, međutim tada im se u susretu dogodio neočekivani pad koncentracije što je iskusna ekipa poput Sombrera iskoristila te preokrenula susret u svoju korist. Na kraju je Sombrero pobjedom 10:6 osigurao treće mjesto u A ligi.

Očekivalo se u meču Pancho i Master bar više neizvjesnosti, pogotovo zbog toga jer je Pancho u prošlom kolu pobijedio direktnog konkurenta za treće mjesto, ekipu Sombrera, čak im je i početak susreta u Ivancu išao u prilog, međutim dečki iz Master bara nisu dozvolili nikakvo iznenađenje te su vrlo dominirajuće pobijedili sa 13:3. Ovom pobjedom Master bar je osvojio drugo mjesto u A ligi. U ostalim susretima Stari Mlin je pobijedio Barfly 13:3, a ovom visokom pobjedom ekipa Starog Mlina je pokazala da je zasluženo osvojila titulu prvaka A lige.

U susretima B lige igrao se neizvjestan meč između ekipa Tip Topa i Kapelice, a pobjedu Tip Topu 9:7 u zadnjem susretu donio je Ivica Trojko. Ovom pobjedom ekipa Tip Topa osigurala je drugo mjesto u B ligi, te neopterećena rezultatom putuje na gostovanje kod ekipe Barfly u zadnjem kolu.

17. kolo

Stari mlin - Barfly 13:3
Narca - slobodna
Inferno -  Sombrero 6:10
Pancho - Master bar 3:13
Tip Top - Kapelica 9:7

18. kolo
Barfly - Tip Top
Kapelica - Pancho
Masterbar - Inferno
Sombrero - slobodan
Narca - Stari mlin


Trenutni poredak A lige:
Poz.    Ekipa    Bodovi
1.    Stari Mlin 20
2.    Master bar 14
3.    Sombrero 12
4.    Pancho 6
5.    Inferno 5

Trenutni poredak B lige:
Poz.    Ekipa    Bodovi
1.    Narca 18
2.    Tip Top 9
3.    Barfly 5
4.    Kapelica 1

Komentari