Završio prvi dio malonogometne studentske lige, zasad vode Građevinski ekspertikusi

Objavljeno: 05.04.2015. 13:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Savez sportskih udruga Sveučilišta Sjever

Izvor: galerija-images/mali nogomet sv sjever

Završio je prvi dio malonogometne studentske lige i započelo play-off natjecanje pod organizacijom Saveza sportskih udruga Sveučilišta Sjever.

Nakon odigranog prvog dijela malonogometne studentske lige na prvom mjestu nalazi se ekipa “Građevinski ekspertikusi” no odmah do njih su i ekipa “Velv veterani” ali s utakmicom više.

Nakon Uskršnje stanke nastavlja se natjecanje i završetak regularnog dijela natjecanja. Nakon završetka regularnog djela, prvih 8 ekipa borit će se za titulu prvaka studentske lige, najboljeg strijelca te najboljeg vratara.

Trenutno 8 najboljih ekipa u ligi su Građevinski ekspertikusi, Velv veteran, Roleri, Oksford, Borci, Pokušaj, Sjeverni vjetrovi i Jazavci.

Zanimljivo je da najbolji strijelac trenutno Nikola Sokser ne dolazi iz prvoplasirane ekipe, već iz četvrtoplasirane ekipe “Oksford” koja je u dosadašnjem tijeku natjecanja i zabila najviše golova, čak 63.

Dodajmo tome i vijest da je na Skupštini Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Zajednica u svoje članstvo prihvatila i Savez sportskih udruga Sveučilišta Sjever.

{gallery}mali nogomet sv sjever{/gallery}

Komentari