Žganec: Prošla godina bila je vrlo uspješna za MNK Črešnjevo

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 18.03.2015. 18:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U prostorijima Malonogometnog kluba Črešnjevo proteklog vikenda održana je redovita skupština tog kluba.

Kroz rad sjednice jednoglasno su prihvaćena izvješća te su donesene sve odluke. Promijenio se Statut kluba, imenovan je likvidator te se tako daljnje djelovanje kluba uskladilo sa novim zakonom o Udrugama.

Analiziralo se razdoblje 2014. godine gdje se kroz opširno Izvješće o radu moglo čuti da su članovi kluba bili aktivni na raznim područjima djelovanja.  Od natjecateljskog i organizacijskog djela, zatim aktivnosti kroz razne natječaje, projekte lokalnog i regionalnog, ali isto tako i međunarodnog karaktera.

- Kalendarski gledano, s ponosom mogu reći da su u 2014. godini zabilježeni mnogi uspjesi. Od osvajanja turnira u varaždinskoj Areni, posjete sportskih prijatelja iz Londona, Chicaga, Floride, zatim organizacija raznih sportskih manifestacija i sudjelovanje u humanitarnim akcijama i donacijama.  Također definirali smo smjernice rada za 2015. godinu gdje ćemo pripremiti programe za razne natječaje te tako doprinositi boljem radu i funkcioniranju kluba. Sve dok nas u klubu veže prijateljstvo, zajedništvo i želja za uspjehom Malonogometni klub Črešnjevo će se i dalje razvijati i promovirati sport na regionalnoj, ali isto tako i na međunarodnoj sceni – istaknuo je predsjednik kluba, Nikola Žganec

Na kraju Skupštine podijeljene su mnoge zahvale i plakete za uspješne suradnje te podršku u radu i djelovanju, a podijelio ih je dopredsjednik kluba Davor Huđek.

Komentari