ovo se rijetko viđa

eTV: KAKAV POTHVAT! Biciklirali četiri dana od Münchena do Sračinca!

Objavljeno: 07.06.2017. 17:51

Zadnja izmjena: 07.06.2017. 18:13

Foto: Viktor Hranić

Danas smo u Sračincu dočekali dva biciklista: Roberta Hudoletnjaka iz Sračinca i njegovog budućeg šogora Marca Kothea iz Wilhelmshavena. Ova priča možda ne bi bila tako zanimljiva da biciklisti nisu krenuli iz Münchena i putovali četiri dana do Sračinca. Naravno, oni nisu profesionalni biciklisti, već amateri što ovoj priči daje dodatni značaj.

Iako su još prošle godine planirali ovaj put, zbog lošeg vremena su putovanje odgodili, ali ove godine su se ipak odlučili na ovaj pothvat. Krenuli su u nedjelju i danas sretno stigli.

- Malo smo se bojali na početku jer nismo znali što nas čeka. Prvi dan smo bili jako motivirani, drugi dan smo išli kroz Salzburg i onda su došle Alpe i to stvarno treba uspjeti.- govori nam Robert i dodaje kako su prvo mislili da će put trajati pet dana, ali su ipak uspjeli stići za četiri dana.

Budućem hrvatskom zetu Marcu također se svidio put do Hrvatske :

- Prekrasan je osjećaj vidjeti prirodu ispred sebe i naravno, imati u vidu da moramo stići do cilja.- rekao je Marco i dodaje kako bi u budućnosti volio ići biciklom do Italije

Iako je sve završilo sretno za njih, kažu nam da je bilo dana kada je vrijeme bilo tako loše da nisu bili sigurno da li će uspjeti.

Ipak vrijedi ona poslovica : Kada ima volje, ima i načina.

 

 

Komentari