ugodno s korisnim

FOTO Posjetili smo Hyundai Roadshow ispred Lumini centra

Objavljeno: 03.06.2017. 14:18

Zadnja izmjena: 03.06.2017. 14:18

Foto: Jelena Pintar

Kao što smo već ranije najavili, danas se na parkingu ispred Lumini centra održava Hyundai Roadshow 2017. na kojem možete obaviti besplatnu servisnu provjeru svojeg Hyundai vozila, iskoristiti posebne prodajne uvjete prilikom kupnje novog, zabaviti se i osvojiti neke od nagrada.

Naime, u organizaciji Autokuće Lončar i Hyundai Hrvatska organiziran je ovaj roadshow kako bi promovirali sve svoje novitete, nove modele koji su trenutno prisutni na tržištu s time da je najveći fokus na najnoviji i impresivan Hyundaijev model i30. 

- Ovaj i30 poseban je zbog same svojeg dizajna, izvedbe i performansi. Od starijeg modela poboljšan je za nekih 48%. Cilj ovog roadshowa je popularizirati servisne akcije koje nudimo, a trenetno se na ovom događaju može obaviti i besplatno. Uz cijelu priču vezane su i tri nagradne igre. Važno je napomenuti i to da imamo suradnju sa STEM Croatian Makers  koji uspješno populariziraju robotiku među mladima u Hrvatskoj i popodne će ovdje doći s micro:bitovima gdje će se i djeca moći zabavljati i igrati. - kaže Vlatka Lončar Lučev, direktorica Automobila Lončar, ovlaštenog partnera za Hyundai.

Za sam kraj spomenula je Vlatka Lončar Lučev, kako su nedavno bili u Koprivnici gdje su se jako oduševili posjetom i reakcijom posjetitelja, prilikom čega su obavili čak 30-tak pokusnih vožnji, a vi isto tu priliku možete iskoristiti danas. Posjetili smo i mi roadshow danas, a kako je to izgledalo pogledajte na slijedećim fotografijama.

>> Uskoro u Varaždinu Hyundai Roadshow 2017.

 

 

Komentari