ljetni upisni rok u tijeku

Krenuli su upisi na Sveučilištu Sjever, a novost su i četiri nova diplomska studija

Objavljeno: 21.06.2017. 16:45

Zadnja izmjena: 21.06.2017. 16:45

Osim na dosadašnje studije, studenti se po prvi puta mogu upisati i na četiri nova sveučilišna diplomska studija: Ambalažu, Održivu mobilnost i logistiku, Medijski dizajn i Novinarstvo.

Ljetni upisni rok upravo je u tijeku za preddiplomske sveučilišne i stručne studije u Koprivnici i Varaždinu. U sveučilišnom centru Varaždin studenti mogu izabrati preddiplomske studije: Elektrotehnika, Multimedija, oblikovanje i primjena, Proizvodno strojarstvo, Tehnička i gospodarska logistika, Graditeljstvo i Sestrinstvo, dok u sveučilišnom centru Koprivnica studentima na raspolaganju stoje preddiplomski studiji: Novinarstvo, Medijski dizajn te Poslovanje i menadžment.

Najmlađe javno sveučilište u Republici Hrvatskoj ponovno pokazuje i dokazuje svoju dinamičnost i inovativnost pokretanjem čak četiri nova sveučilišna diplomska studijska programa u Sveučilišnom centru Koprivnica, za koje je također otvoren ljetni upisni rok. U ljetnom roku očekuje se veća zainteresiranost za diplomske studije Ambalaže i Održive mobilnosti i logistike jer takvi studiji do sada nisu postojali u ovom dijelu Europe, iznimno su atraktivni i usklađeni s najnovijim dostignućima, a obrazuju deficitarne stručnjake STEM područja.

Kraj lipnja i početak srpnja bit će tako vrlo dinamičan u oba sveučilišna centra Sveučilišta Sjever jer uz upise traju i ljetni ispitni rokovi, a u SC Koprivnica počinju i radovi na izgradnji dugo očekivanog studentskog restorana, stoji u priopćenju Sveučilišnog centra Varaždin.

Komentari