drži se, zlatko

Zlatko Mehun zbog problema sa srcem završio na kardiologiji

Objavljeno: 19.10.2016. 16:05

Zadnja izmjena: 19.10.2016. 18:29

Foto: Facebook

Prijatelje i suradnike poznatog varaždinskog novinara i glasnogovornika Zlatka Mehuna uznemirila je vijest o pogoršanju njegovog zdravstvenog stanja. Dodatnu je zabrinutost izazvalo i spominjanje transplantacije.

Mehunovi problemi sa zdravljem, nažalost, nisu novost, oni su svojedobno bili i razlog što je napustio mjesto glasnogovornika Vlade. Ipak nije prestao s radom, pa je tako pokrenuo tvrtku Mediem d.o.o. i postao njezin vlasnik i prokurist, s kojom je prošle subote osvojio i nagradu Gospodarskog sajma u Varaždinu. Imajući sve to u vidu, nazvali smo gospodina Mehuna. 

- U ponedjeljak popodne sam završio na kardiologiji zbog problema sa srcem koje imam već šest godina. Bio je naporan ovaj sajam prošle subote i onda sam morao otići doktoru.  - komentirao je u svom prepoznatljivo vedrom tonu, dodajući da bi za koji dan trebao biti pušten kući, a onda će se nakon daljih pretraga utvrditi što treba dalje. Prema njegovim riječima, transplantacija jest mogućnost, ali ne i nužnost. 

- Ako već ne možeš dignuti nogu s papučice, onda barem digni ciglu s noge. - veselo je i optimistično izjavio Mehun, šaljući time poruku i sebi i svima drugima u sličnim problemima.

>> Tvrtka Mediem d.o.o. proglašena najboljim izlagačem Gospodarskog sajma u Varaždinu