Nedavno smo pisali o mlađahnom razbojniku koji je u Trakošćanskoj ulici nasrnuo na 85-godišnju staricu koju je tom prilikom ozlijedio i ukrao torbicu s novcem i dokumentima. No, počinitelj se tu nije zasutavio već je nastavio s razbojništvima, a žrtve su redom bile starije osobe. Evo detalja...

Prema policijskom izvješću, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Međimurja zbog sumnje da je počinio razbojništva nad dvije ženske osobe. Kako se sumnja, navedeni je 5. veljače oko 13.20 sati u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu, prišao 85-godišnjakinji s leđa, udarivši je prednjim kotačem bicikla u desni kuk prilikom čega je starica uslijed udara pala na tlo što je razbojnik iskoristio i iz ruke joj istrgnuo torbicu s novčanikom, dokumentima i novcem.

Ozlijeđenoj je ženi medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, no mladi se razbojnik tu nije zaustavio već se sumnja da je dva dana kasnije oko 17.45 sati u Hallerovoj aleji u Varaždinu opet počinio razbojništvo, ovog puta nad 74-godišnjakinjom na način da joj je prišao s leđa, nasilno je uhvatio i bacio na tlo nakon čega joj je iz ruke istrgnuo i otuđio torbicu. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

15.02.2018. 10:47h Zadnja izmjena: 15.02.2018. 11:44