izgubio nadzor

19-godišnjak na relaciji Gojanec - Hrašćica 'letio' po cesti od jedne do druge metalne ograde i napravio dar-mar

Objavljeno: 01.10.2018. 11:26

Zadnja izmjena: 01.10.2018. 11:40

U petak, 28. rujna u 10.15 sati na državnoj cesti D-2, jugozapadna obilaznica grada Varaždina, u prometnoj nesreći koju je skrivio 19-godišnji vozač, ozlijeđene su dvije osobe.

Kako doznajemo iz policijskog izvješća, osobnim vozilom je upravljao 19-godišnjak iz smjera Gojanca u smjeru Hrašćice. Brzinu vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste i zavoju, te je izgubio nadzor nad upravljačem i desnim dijelom vozila sišao van kolnika na cestovnu bankinu, gdje je desnim dijelom udario u metalnu zaštitnu ogradu. Nakon toga je prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je bočnom stranom udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnjak, nakon čega je udario ponovno u metalnu zaštitnu ogradu.

Od jačine udara osobno vozilo 19-godišnjaka se odbilo od zaštitne ograde i udarilo u desnu stranu drugog osobnog vozila kojim je također iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnjakinja. Ozljede je zadobio 19-godišnji vozač i njegov suputnik starosti također 19 godina. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Komentari