20-godišnjakinja izgubila nadzor nad vozilom pa završila u polju

Objavljeno: 08.09.2015. 10:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Ilustracija

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer na području Varaždinske županije, a ozlijeđene su dvije osobe, 20-godišnja vozačica i 16-godišnja putnica u automobilu.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se jučer, 7. rujna oko 5.20 sati na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina,  

Do nesreće je došlo kada je 20-godišnja vozačica u jednom trenutku vozilom prešla udesno na bankinu, gdje je desnim bočnim dijelom vozila udarila u metalnu odbojnu ogradu.

Uslijed udara je naglo skrenula u lijevo te izgubivši nadzor nad upravljačem, vozilom prešla preko kolnika i sletjela niz nasip na zemljanu površinu, gdje je prednjim dijelom vozila udarila i probila žičanu zaštitnu ogradu i zaustavila se u polju.

Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jedna osoba ozlijeđena je i u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15.40 sati u Osečkoj.

Žena starosti 46 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Margečana prema Ivancu. Tom se prilikom nije zaustavila na znak stop, već je ušla u raskrižje i prednjim dijelom vozila naletjela na stražnji dio osobnog vozila kojim je iz smjera Ivanca u smjeru Peca upravljala 41-godišnjakinja.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 16-godišnja putnica iz vozila 41-godišnjakinje. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari