22-godišnjak na filmski način pokušao ubiti suprugu

Objavljeno: 27.06.2011. 12:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Ilustracija

22-godišnjak s područja Ivanca u Varaždinskoj županiji na filmski se način pokušao riješiti svoje 20-godišnje supruge. U čak dva navrata oštetio je kočnice na njezinom automobilu no nije uspio u svom naumu. Žena je naime u oba slučaja primjetila da nešto nije u redu. Zanimljivo je da su policijski službenici do saznanja vezanih uz ovaj slučaj došli sasvim slučajno, istražujući slučaj krađe ječma u koji je uključen bio i mladi suprug.

U noći sa srijede na četvrtak 22-godišnjak je prvi put pokušao izazvati nesreću u kojoj je trebala sudjelovati njegova supruga oštećivanjem kočnica na njezinom automobilu.

20-godišnjakinja se u četvrtak koristila automobilom ali je, na sreću, primjetila da nešto nije u redu te je odvezla vozilo na popravak.

To međutim nije pokolebalo njezinog supruga koji je već sljedeću noć ponovno oštetio kočnice. U tome je međutim pretjerao jer su kočnice propale pa njegova supruga nije željela koristiti vozilo.

Zanimljvo, do saznanja vezanih uz slučaj policijski su službenici došli istražujući slučaj krađe ječma u Donjem Ladanju. Utvrđeno je da je i u tom slučaju sudjelovao spomenuti 22-godišnjak i to zajedno sa svojim roditeljima.

Utvrđeno je naime da je 51-godišnji muškarac, inače otac spomenutog 22-godišnjaka, početkom prošlog tjedna izvršio žetvu ječma na nekoliko lokacija u mjestu Donje Ladanje ubravši pritom, bez znanja vlasnika, nekoliko tisuća kilograma ječma, oštetivši vlasnike za oko 6 tisuća kuna.

Navedeni ječam zatim su njegov 22-godišnji sin i 45-godišnja supruga teretnim vozilom prevozili do njihove obiteljske kuće.

Policijski su službenici pronašli ukradeni ječam u gospodarskoj zgradi njihove obiteljske kuće i vratili ga vlasnicima, a krim istraživanjem su došli do saznanja vezanih uz pokušaj 22-godišnjaka da ozlijedi i dovede u životnu opasnot svoju 20-godišnju suprugu.

Komentari