24-godišnjakinja zbog neprilagođene brzine sletjela u ogradu mosta

Objavljeno: 08.05.2014. 10:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Fotografija čitatelja

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnim nesrećama koje su na području Varaždinske županije dogodile u srijedu.

Jučer, 7. svibnja oko 7 sati, na županijskoj cesti u Novakima, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 24-godišnjakinja.

>> FOTO: Auto se zaletio u most, ozlijeđena žena prevezena u bolnicu

Ona je upravljala osobnim vozilom iz smjera Ribić Brega prema Stažnjevcu. Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama kolnika, pri izlasku iz desnog oštrog zavoja, izgubila je nadzor nad upravljačem i vozilom sletjela van kolnika u lijevo, te lijevom stranom vozila udarila u ogradu mosta. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 7. svibnja oko 8 sati u Gornjem Ladanju, ozlijeđene su tri osobe.

Muškarac starosti 45 godina upravljao je osobnim vozilom ulicom Bana Jelačića, te u jednom trenutku započeo skretati u lijevo prema parkirališnom prostoru, oduzevši prednost prolaska osobnom vozilu kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak. Uslijed udara prednjih dijelova, oba su vozila odbačena u cestovni jarak. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača i 21-godišnja putnica iz vozila 45-godišnjaka, te su svi prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu.

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 7. svibnja oko 14 sati u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu.

Mladić u dobi od 23 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Trnovca prema Šemovcu. Zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim je dijelom svog vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je do tada  istom smjeru upravljao 36-godišnjak, a koji se u namjeri skretanja u lijevo, zaustavio radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 23-godišnji vozač i 20-godišnja putnica iz njegovog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Komentari