25-godišnji motociklist ozlijeđen u slijetanju s ceste u grmlje

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.06.2014. 09:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno šest prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s  materijalnom štetom.

Muškarac starosti 57 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 27. lipnja oko 22:30 sati u Slokovcu. On je upravljao neregistriranim mopedom županijskom cestom u smjeru Kapele Podravske. Prilikom izlaska iz blagog desnog zavoja na ravni cestovni potez, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, skrenuo je u lijevo i sletio u cestovni jarak. Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja, te je naknadno idućeg dana zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Danas oko 3 sata, na lokalnoj cesti između Svetog Petra i Čukovca, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 25 godina upravljao je motociklom pod utjecajem alkohola od 0,62 g/kg iz smjera Svetog Petra prema Čukovcu. Dolaskom do desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio u lijevo van kolnika u grmlje. Pritom je ozlijeđen, te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Komentari