31-godišnjak iz Varaždina teško ozlijeđen u sudaru u Nedelišću

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.04.2014. 10:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o prometnoj nesreći koja se u utorak, 29. travnja oko 14:20 sati, dogodila u Nedelišću, u Ulici maršala Tita.

Nesreću je uzrokovao vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, 59-godišnjak iz Gornjeg Stupnika, koji brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa. Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka s kojim je u koloni vozila bio zaustavljen 29-godišnjak iz Varaždina.

Uslijed siline udara osobni automobil 29-godišnjaka odbačen je unaprijed, te je udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je bio 46-godišnjak iz Pušćina, a koji je potom uslijed siline udara odbačen unaprijed te je udario u stražnji dio osobnog automobila varaždinskih oznaka s kojim je u koloni vozila bio zaustavljen 32-godišnjak iz Varaždina.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Čakovec u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su jedan vozač i tri putnika. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni 29-godišnji vozač i putnik iz njegovog osobnog automobila, 27-godišnjak iz Zbelave, te 54-godišnjak iz Nedelišća, putnik iz osobnog vozila kojim je upravljao 46-godišnjak, dok je 31-godišnjak iz Varaždina, putnik iz osobnog automobila varaždinskih registracijskih, teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.

Protiv 59-godišnjeg vozača podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Međimurska policija izvijestila je i o prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 29. travnja oko 12 sati u Čakovcu u Vukovarskoj ulici,  a u kojoj je teško ozlijeđena jedna osoba.

Vozačica bicikla, 58-godišnjakinja iz Čakovca, s nogostupa se uključivala u promet na kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je u njezin bicikl udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 62-godišnjakinja iz Čakovca. Uslijed udara vozačica bicikla pala je na kolnik.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Čakovec ozlijeđena vozačica bicikla prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari