35-godišnjaka s 2,48 promila ivanečka policija odvela na triježnjenje

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.03.2014. 18:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

U subotu, 22. ožujka oko 23 sata u ulici Akademika Mirka Maleza u Ivancu policijski su službenici zaustavili osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.48 g/kg upravljao 35-godišnjak.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, navedeni je doveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Protiv njega će se nadležnom prekršajnom sudu podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je devet prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ludbregu, Donjem Vratnu, Virju Križovljanskom, Sračincu, u dva slučaja u Varaždinu, te u tri slučaja u Petrijancu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, vrijeđanju i omalovažavanju ovlaštenih službenih osoba, te držanju životinja bez nadzora.

Također su zabilježena četiri prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Jalžabetu, Varaždinu, Imbriovcu Jalžabetskom i Jerovcu.

Komentari