38-godišnjakinja izazvala prometnu nesreću u Optujskoj ulici

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.03.2014. 10:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: eVaraždin.hr

Jučer, 13. ožujka oko 15:05 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća između tri vozila u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

>> Varaždin: U prometnoj nesreći u Optujskoj ulici oštećena tri vozila

38-godišnjakinja je upravljala osobnim vozilom Optujskom ulicom iz smjera Hrašćice u smjeru Varaždina, gdje nije prilagodila brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti i gustoći prometa, kao i vozilima koja su bila zaustavljena uslijed propuštanja biciklista koji se kretao biciklističkom trakom u istom smjeru, a kako bi 28-godišnji vozač osobnog vozila skrenuo u desno u dvorište kuće.

U tom trenutku je došlo do udara prednjeg dijela osobnog vozila kojim je upravljala 38-godišnjakinja u zadnji dio vozila kojim je upravljala 24-godišnjakinja, čije je vozilo od siline udara odbačeno na zadnji dio osobnog vozila koje je skretalo u dvorište.

Ozljede je zadobila 18-godišnja putnica u vozilu koje je udarilo u vozilo kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede su okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

 

Komentari