41-godišnjakinja autom srušila biciklista na raskrižju u Donjoj Voći

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.06.2014. 11:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o prometnim nesrećama na području Varaždinske županije, u kojima su tijekom protekla dva dana ozlijeđene dvije osobe.

Muškarac starosti 61 godinu ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 24. lipnja oko 4:20 sati na županijskoj cesti kod Radovana. On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Radovana prema mjestu Pece, te je ulaskom u desni zavoj, zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u lijevo. Pritom je udario u betonski most potoka, te sletio u cestovni jarak. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 24. lipnja oko 6:15 sati u Donjoj Voći. Žena starosti 41 godinu upravljala je osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Slivarskog prema Donjoj Voći. Dolaskom do raskrižja nije se zaustavila na prometni znak obveznog zaustavljanja te je oduzela prednost prolaska biciklu kojim je iz smjera Donje Voće prema Lukavcu, zadržavajući smjer kretanja upravljao 46-godišnjak. Prilikom udara prednje strane osobnog vozila u desnu bočnu stranu bicikla, 46-godišnjak je pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari