43-godišnji biciklist s 1,62 promila ozlijeđen pri padu s bicikla

Objavljeno: 08.09.2014. 11:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i deset prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 43 godine ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 7. rujna oko 14 sati u Vinogradskoj ulici u Radovcu, izvijestila je varaždinska policija.

On je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 1,62 g/kg uz desni rub kolnika iz smjera Natkrižovljana, nizbrdicom Vinogradske ulice prema centru Radovca. Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola, u jednom je trenutku izgubio ravnotežu i pao na tlo.

Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje mu je pružena medicinska pomoć, dok će se njegove ozljede okvalificirati naknadno.

Inače, tijekom ovog vikenda u kontroli prometa varaždinska je policija utvrdila ukupno 144 prekršaja u prometu, od čega se, među ostalima, 52 odnose na brzinu, a 14 na alkohol i odbijanje alkotestiranja.

Komentari