61-godišnjak iz kioska u Vrazovoj ulici ukrao duhanske proizvode

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.06.2014. 14:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Policijska uprava varaždinska izvijestila je provalama i krađama koje su se tijekom proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, zbog sumnje da je u noći 23./24. lipnja provalio u kiosk u Vrazovoj ulici u Varaždinu, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, te otuđio razne duhanske proizvode u vrijednosti od oko deset tisuća kuna. Navedeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Od 21. do 24. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u poslovni prostor obrta u Kućanskoj ulici u Varaždinu, te demontirao i otuđio razne električne kabele i fax uređaj. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 24./25. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Koprivničkoj ulici u Ludbregu, te otuđio registar kasu s novcem i mobitel. Materijalna se šteta prema izjavi oštećene vlasnice procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje s ciljem otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

U noći 24./25. lipnja u Jurketincu, nepoznati je počinitelj otuđio televizor s terase obiteljske kuće vlasništvo 54-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 25. lipnja oko 11 sati u Breznici, nepoznata ženska osoba okrala je 80-godišnju ženu. Navedena je došla do kuće oštećene, predstavivši se kao zdravstvena djelatnica koja je treba pregledati, te tijekom boravka u kući, otuđila novac. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju nepoznate počiniteljice ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dva dana na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su tri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Salinovcu i u dva slučaja u Varaždinu.

Komentari