Prema izvješću PU Varaždinske u proteklih se nekoliko dana na području Varaždinske županije dogodilo nekoliko provala, dvije u obiteljske kuće, a jedna u sportsko rekreacijski centar.

  • Naime, jučer, u jutarnjim satima u Lepoglavskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 80-godišnjakinje iz koje je otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.
  • Tijekom noći, 17./18. veljače na Haliću u Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 45-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari i otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna. 
  •   Od 18. do 19. veljače, u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u sportsko rekreacijski centar vlasništvo Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave. Tom prilikom je ispreturao stvari i otuđio nekoliko boca alkoholnih pića, te nekoliko komada sportske odjeće. Visina materijalne štete procijenit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

20.02.2017. 12:27h Zadnja izmjena: 20.02.2017. 12:37

Foto: Ilustracija