materijalna šteta

AKTIVNI LOPOVI Provale u kuće i sportski centar u Varaždinu, Lepoglavi i Varaždin Bregu

Objavljeno: 20.02.2017. 12:27

Zadnja izmjena: 20.02.2017. 12:37

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske u proteklih se nekoliko dana na području Varaždinske županije dogodilo nekoliko provala, dvije u obiteljske kuće, a jedna u sportsko rekreacijski centar.

  • Naime, jučer, u jutarnjim satima u Lepoglavskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 80-godišnjakinje iz koje je otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.
  • Tijekom noći, 17./18. veljače na Haliću u Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 45-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari i otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna. 
  •   Od 18. do 19. veljače, u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u sportsko rekreacijski centar vlasništvo Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave. Tom prilikom je ispreturao stvari i otuđio nekoliko boca alkoholnih pića, te nekoliko komada sportske odjeće. Visina materijalne štete procijenit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari