materijalna šteta

AKTIVNI LOPOVI U Varaždinu su ukrali bicikle, a u Ivancu s punim kolicima pobjegli iz dućana

Objavljeno: 14.03.2017. 09:05

Zadnja izmjena: 14.03.2017. 09:05

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 17 i 20 godina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Krađe.

Kako se sumnja, navedeni su 6. ožujka oko 17.40 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, otuđili dva bicikla u vlasništvu 23-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Otuđeni su bicikli oduzeti i vraćeni oštećenoj vlasnici.

  • Od 11. do 13. ožujka, u Ludbreškoj ulici u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Novom Marofu te otuđio ljepenku, boje i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.
  • Jučer, 13. ožujka od 10.30 do 13.30 sati, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Žumberačkoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 78-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio zlatni nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.
  • Od 11. do 13. ožujka u Varaždinbregu, Mali Vrh, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 63-godišnjaka i otuđio suhomesnate proizvode, alkoholna pića i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državom odvjetništvu.
  • Jučer, 13. ožujka oko 16.30 sati, nepoznati je počinitelj otuđio robu u trgovačkom centru u Ivancu. Navedeni je natovario razne artikle u kolica za kupovinu, te  s njima izašao iz trgovine kroz ulazna vrata, izbjegnuvši na taj način plaćanje robe. Po izlasku iz trgovine, s otuđenim se artiklima udaljio u osobnom vozilu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Komentari