Kralo se sve i svašta

Aktivni provalnici: S farme u Sračincu ukrali tri svinje i aluminijska vrata

Objavljeno: 02.05.2016. 13:49

Zadnja izmjena: 02.05.2016. 13:52

Foto: ilustracija

Protekli vikend vrlo aktivni bili su provalnici, a krali su sve i svašta, od svinja pa do USB sticka i tokena.

U Čalincu, nepoznati je počinitelj provalio u skladište vlasništvo 60-godišnjaka, iz kojeg je otuđio drveni stol i dva zvučnika. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem.

Svinje i aluminijska vrata...

Od 28. do 29. travnja u Zelendvorskoj ulici u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio u farmu vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Varaždinu. Iz farme je otuđio tri svinje i jedna aluminijska vrata. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U Globočecu Ludbreškom, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 67-godišnjaka. iz vikendice je otuđio akumulator, autoradio i pretvarač za struju. Visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 30. travnja u ranim jutarnjim satima u Varaždinskoj ulici u Kućan Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac iz blagajne i aparata za igre, te više komada alkoholnog i bezalkoholnog pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Modem, token, USB stick

Od 30. travnja do 1. svibnja u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u drvenu kućicu vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Iz kućice je otuđio računalo, snimač video nadzora, modem, token i USB stick.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.
Jučer, 1. svibnja u Dravskoj šumi uz stari tok rijeke Drave u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 34-godišnjaka i u vozilu porazbacao stvari. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Komentari