U prometnoj nesreći o kojoj smo jučer izvjestili, a koja se dogodila oko 15 sati na županijskoj cesti između Gornjeg Ladanja i Nove Vesi Petrijanečke, ozlijeđene su dvije osobe.

Muškarac starosti 49 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecaje alkohola od 1.40 g/kg iz smjera Gornjeg Ladanja u smjeru Nove Vesi. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom u zanošenju prešao ulijevo na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera te prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 66-godišnjak.

Od siline udara vozilo 66-godišnjaka je sletjelo udesno van kolnika u cestovni jarak, dok se drugo vozilo zaustavilo poprečno na desnoj prometnoj traci. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te su zadržani na liječenju u varaždinskoj Općoj bolnici. Za vrijeme trajanja očevida, do 17.20 sati, navedena dionica ceste je bila zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima uz regulaciju policijskih službenika.

Komentari

11.01.2018. 10:56h Zadnja izmjena: 11.01.2018. 10:59

Foto: Foto čitatelja