zatvorena cesta i vozači u bolnici

Uzrok jučerašnjeg direktnog sudara - cuga

Objavljeno: 11.01.2018. 10:56

Zadnja izmjena: 11.01.2018. 10:59

Foto: Foto čitatelja

U prometnoj nesreći o kojoj smo jučer izvjestili, a koja se dogodila oko 15 sati na županijskoj cesti između Gornjeg Ladanja i Nove Vesi Petrijanečke, ozlijeđene su dvije osobe.

Muškarac starosti 49 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecaje alkohola od 1.40 g/kg iz smjera Gornjeg Ladanja u smjeru Nove Vesi. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom u zanošenju prešao ulijevo na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera te prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 66-godišnjak.

Od siline udara vozilo 66-godišnjaka je sletjelo udesno van kolnika u cestovni jarak, dok se drugo vozilo zaustavilo poprečno na desnoj prometnoj traci. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te su zadržani na liječenju u varaždinskoj Općoj bolnici. Za vrijeme trajanja očevida, do 17.20 sati, navedena dionica ceste je bila zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima uz regulaciju policijskih službenika.

Komentari